2014.07.31.
11:28

Írta: Hárosi Henrietta

Belső harmónia

Van olyan, hogy megpillantunk valakit, és minden nyilvánvaló ok nélkül vonzónak, szépnek találjuk.

 

Úgy érezzük, szívesen vagyunk a közelében, pedig: nem öltözködik divatosan ; az alkata sem tökéletes ; és akár az arca sem egy klasszikus szépségé. Ilyenkor nincs más magyarázat, mint a lelki egyensúly, amely átjárja a tekintetet, és (legtöbbször) egy kis mosoly formájában mutat meg magából valamicskét.

 

Ennek a belső szépségnek az ígérete önmagában is képes vonzóvá tenni embereket, talán jobban, mint bármi más.

 

A női szépség mindenki számára elérhető eszköze ez. Nem mindenkinek adatik meg a szerencsés testalkat, a szép arcbőr vagy a divat követéséhez sokszor szükséges vastag pénztárca. A belső világában viszont majdnem mindenkinek lehetősége van rendet tenni.

 

A szépségnek olyan erős eszköze a belső harmónia, hogy még az imitálása is nagyon hatásos tud lenni. Hiszen: mennyivel szebbnek találunk egy mosolygó nőt, még akkor is, ha mosolya csupán külső hatásokra adott válaszreakció?

Szólj hozzá!

Címkék: belső harmónia belső szépség

A bejegyzés trackback címe:

https://noidivat.blog.hu/api/trackback/id/tr676561779

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása